ТДВ «Броварський завод комунального обладнання» вдосконалюється та розвивається. Досвід та професійні навички підковані багаторічним стажем роботи на ринку опалювального обладнання та металообробки. Компанія досить молода, адже середній вік співробітників компанії становить 31,4 роки. Впевнена в собі команда інженерів, конструкторів та технологів ТОВ «БЗКО» – фахівці у галузі проектування та розробок. Вони досконально знають свою справу як у теорії, так і на практиці. Працюють над новими проектами обладнання, комплектуючих, займаються удосконаленням попередніх модельних рядів, знаходять вирішення будь-яких завдань.

ТОВ «БЗКО» може похвалитися широким асортиментом опалювального обладнання. Завод виготовляє сертифіковані модульні котельні установки, що оснащуються котлами власного виробництва. Потужність установки можна коригувати залежно від потреб замовника. Випускаються твердопаливні котли з ручним завантаженням палива та котли з механізованою подачею палива під торговою маркоюARDENZпотужністю від 20 кВт до 1,5 МВт.

ТОВ «Броварський завод комунального обладнання» має всі необхідні сертифікати та ліцензії для здійснення професійної діяльності.

Маючи реальний потенціал і виробничі можливості, ми інтенсивно нарощуємо виробництво і випуск продукції, удосконалюємо її сервісне обслуговування. Наші фахівці нададуть інформацію та вичерпно дадуть відповіді на Ваші запитання, а також запропонують вирішення завдань будь-якої складності побутового, промислового чи комерційного характеру. Ми допоможемо підібрати обладнання, яке оптимально підійде навіть найвибагливішому клієнту та задовольнить по максимуму його потреби. Індивідуальний підхід до кожного клієнта – один із принципів роботи компанії.

2022 рік

В даний час ми входимо в торговий дім ARCA GROUP.</p >

У складі торгового будинку кілька компаній, що розвиваються, як технічно так і професійно:
ARDENZ – виготовлення котельного обладнання.
BZKU ARDENZ – комплексна обробка металу. Ознайомитись із послугами Ви можете на сайті bzku.in.ua
Metallicum – продаж професійного обладнання для обробки металу. Ознайомитись з продукцією Ви можете на сайті metallicum.com.ua
PowMet – порошкова металургія. Ознайомитись з продукцією Ви можете на сайті powdermettalurgy.weblium.site

2011 рік

Наприкінці 2011 року – революційний прорив в історії компанії – модернізація обладнання, зміна технологій виробництва. Власники закупили найновіше сучасне високотехнологічне обладнання німецької фірми TRUMPF. Якість продукції, що виходить, виходить на новий рівень. Підвищується ефективність виробництва. Усі верстати лазерного різання Трумпф працюють за принципом «літаюча оптика». Це означає, що лист металу залишається нерухомим, а ріжуча головка, навпаки, рухається у всіх напрямках, розрізаючи метал відповідно до заданої програми. Така техніка дає багато переваг:

  • швидкість обробки листа залишається високим і не залежить від ваги металевої заготовки;
  • гладка , ідеально рівна поверхня готового виробу без подряпин; не потрібно фіксувати аркуш на робочому столі;
  • гравірування , маркування та лазерне різання виконуються одним лазером та виконуються за один робочий хід.

Потужність лазерного променя залишається стабільною в будь-якій точці оброблюваної поверхні, тому якість різу залишається високою навіть при виготовленні дрібних виробів складної конфігурації. Верстати лазерного різання TRUMPF відповідають підвищеним вимогам техніки безпеки – робочий простір обгороджений захисною кабіною, відпрацьовані гази та пил видаляються багатокамерними вентиляційними системами. Координатно-пробивні та вирубні преси TRUMPF відповідають найвищим вимогам сучасного машинобудування до обладнання в галузі металообробки.

Успіх ТДВ «БЗКО» тісно пов’язаний з високим рівнем організації виробництва. На заводі ТДВ «БЗКО» впроваджено тривимірне комп’ютерне проектування виробів, використовується сучасна техніка, застосовуються нові технології швидкого моделювання. Все це дозволило підвищити якість розробок, значно скоротити час на розробку та підготовку виробництва, покращити споживчі властивості виробів та освоїти нові напрямки у виробництві опалювального обладнання та металообробки.

2009 рік

В у вересні 2009 року відбулися великі зміни. Зміна власників спричинила зміну керівництва. Почався новий виток розвитку компанії.

1994 рік

У 1994 році завод було перейменовано на ВАТ «Броварський завод комунального обладнання»

1977-1994 роки

В період з 1977 по 1994 року на заводі виготовлялося до 60 найменувань комунального обладнання: чавунні грати для очисних споруд (для систем попереднього очищення води), рибозагороджувачі, аератори, столи, лавки, градирні, деталі для тракторів “Володимир”, контейнери. Окремо можна виділити виробництво побутових газових котлів (КСГ) та котлів на рідкому паливі. Пізніше розпочали виробництво твердопаливних котлів (КСБ – котел сталевий твердопаливний).

1976 рік

У 1976 році, на прохання місцевих жителів та за згодою Міністерства ЖКГ, було ухвалено рішення про закриття чавунно-ливарного цеху, а виробництво водопровідних труб було вирішено передати до Львівського заводу комунального обладнання. Відбувається зміна напряму виробництва. Директором заводу було призначено Лемпіцького Анатолія Григоровича.

1975 рік

У 1975 році завод увійшов до складу Київекспериментального ВО головного управління «Укркомунмаш» Міністерства житлово-комунального господарства УРСР.

1965 рік

У 1965 році Броварський ливарно-прокатний завод був перейменований на Броварський завод нестандартного комунального обладнання, а 1970 – на Броварський експериментальний завод нестандартного комунального обладнання

1955 рік

У січні 1955 року було створено Броварський обласний ливарно-прокатний завод Міністерства місцевої промисловості УРСР, який випускав чавунно-покрівельні листи та відливи, чавунні водопровідні труби, чавунні килими (люки газові), колосники для казанів. Чавун ливарний та передільний отримували на завод у залізничних вагонах, потім у чавунно-ливарному цеху переплавляли та використовували за призначенням.

1924-1926 роки

Стурбовані, небезпечні, бурхливі роки революцій та становлення радянської влади змінили спосіб життя мешканців Броварів та призупинили процеси виробництва. І лише у 1924 році завод знову відбудували та ввели в експлуатацію. У 1926 році після націоналізації чавунно-ливарний завод перейшов у систему коопмету.

1900 рік

Коріння історії сягає далеких 1900-х років, коли міщанин Єрусалимський побудував чавунно-ливарний завод, орендувавши землю у О. Пономаренка. Таким чином, у Броварах з’явилося одне з перших промислових підприємств, яке дало місцевим жителям нові перспективи, можливості, робочі місця. Виробляли на заводі на той час переважно чавунні каналізаційні люки, каркаси ліжок та інші чавунні вироби.

Досвід, помножений на прагнення бути попереду – запорука успіху компанії «БЗКО».